DecoDesign Team en ro
Despre Noi

DESPRE NOI

Firma de proiectare S.C. Decodesign Team S.R.L. este un birou de arhitectura, design interior si urbanism, fondat la iniţiativa membrilor:Diplomat Arhitect Alec Marius Iuga şi Diplomat Urbanist Marius Chirilov.

Alec Marius Iuga Marius Chirilov Experienta de proiectare a echipei este intre 7 si 20 de ani, acumulata la firmele Decodesign A si All Arhitectura in calitate de asociat, respectiv angajati pe functiile de arhitect si urbanist.La lucrarile prezentate am avut calitatea de autori, coautori sau colaboratori. Echipa noastra preia contractele de proiectare in calitate de Proiectant General de la prima faza a investitiilor, coordoneaza echipa pluridisciplinara cu specialitatile arhitectura, topometrie, geologie, calculul structurilor, sanitare, termice, climatizare, ventilatii, electrice, hidroedilitare, studiu de trafic, drumuri si sistematizare pe verticala, peisagistica, design interior. Urmarim santierele in perioada de executie pana la finalizarea investitiilor, pentru o implementare cat mai exacta a proiectelor.

Printre clientii nostrii se numara: RAJA Constanta, Cardinal Motors – reprezentanta VW si AUDI, Coller&Colantonio-SUA, Billa Romania-Austria, New My Kits-Olanda, Romstal, Autoklass-reprezentanta Mercedes, Primaria Municipiului Constanta, Primaria Municipiului Mangalia, Primaria Navodari, Primaria Ovidiu, Primaria Mihail Kogalniceanu, Biodiesel-Austria, Argus-Constanta, Zip Escort, ARSVOM-Constanta, Eurosantis, Aqua Invest, etc.


Premii, mentiuni si publicatii

  • Mentiune la concursul "Casa Artistillor Plastici Constanta", acordat arhitectului Alec Marius Iuga, 1991
  • Diploma de Merit pentru contributia la cresterea calitatii lucrarilor de constructii, de la Guvernul Romaniei, acordat cu ocazia aniversarii a 20 de ani de activitate in teritoriu a Inspectoratului de Stat in Constructii – s-a acordat unei singure firme de proiectare de arhitectura din judetul Constanta, 2004
  • Proiecte publicate in reviste de specialitate – Arhitext, Domus, Bursa Constructiilor,Alukonigstahl.
  • Premiul II pentru Concursul: Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii – Constanta, 2011
  • Premiu de popularitate in cadrul Anualei Dobrogene de Arhitectura 2008-2010
  • Articole in publicatiile Ziua, Cuget Liber - 2013


cod deontologic al profesiei de arhitect
http://www.oar.org.ro/content.php?page=24

cod deontologic al profesiei de urbanist
http://www.rur.ro/cod.php