Servicii DecoDesign

Arhitectura

DECODESIGN TEAM este o firma de Arhitectura ce ofera servicii complete de proiectare, de la conceptie pana la finalizarea completa a cladirii, incluzand toate fazele specifice de proiectare.

Design Interior
& Peisagistica

DECODESIGN TEAM va poate furniza idei de amenajare a spatiilor prin proiecte de design interior si amenajari, cu indicatii de materiale si furnizori specifici, atit ca decoratii cit si ca echipamente.

De asemenea, ne face o deosebita placere sa amenajam spatii exterioare prin proiectele de peisagistica ce cuprind aleile, eventualele ochiuri de apa, vegetatia adecvata locului si scopului, cat si proiectul de irigare automata a zonei verzi.

Urbanism

DECODESIGN TEAM prin urbanistii sai, intocmeste si sustine documentatii privind reglementarile urbanistice, de tip PUD si PUZ, la nivelul comisiilor specializate ale primariilor si consiliilor judetene,in vederea aprobarii acestora.

Documentatii de avizare si autorizare

Decodesign Team, in calitate de proiectant general, se ocupa de intocmirea documentatiilor necesare in vederea obtinerii avizelor,autorizatiilor de construire si a documentatiilor de urbanism solicitate prin Certificatul de Urbanism, din partea autoritatilor competente. Decodesign Team, prin colaboratorii sai se poate ocupa si de depunerea, urmarirea si ridicarea acestor avize si acorduri de la autoritatile emitente.

Studiu de fezabilitate (SF)

Decodesign Team elaboreaza studii de fezabilitate si va coordona proiectele impreuna cu consultantii de specialitate pentru obtinerea fondurilor europene. Documentatia cuprinde de asemenea si estimari de materiale de constructie si devize, pentru fiecare specialitate.

Proiect tehnic si detalii de executie (PT / DDE)

Decodesign Team elaboreaza toate proiectele de arhitectura, structuri de rezistenta, instalatii sanitate, termice, electrice, curenti slabi si ventilatii de care dvs aveti nevoie pentru executie, in toate fazele acestora, pina la detalii de executie. Documentatia contine de asemenea si estimari de materiale de constructie, pentru fiecare specialitate.

Consultanta cost-management in analizarea ofertelor contractorilor de materiale si servicii

Decodesign Team (impreuna si/sau prin partenerii sai pe parte de project management) se poate ocupa de colectare de oferte de materiale si servicii de la diversi furnizori, analiza acestora si asistenta in negocierile de contractare, termene de livrare, coordonarea lor in santier si in executia propriu-zisa.

Asistenta tehnica in implementare proiectului

Asistenta de santier se face conform legii in fazele determinante impuse de Inspectoratul de Stat in Constructii, si de asemena, oricind se solicita din partea dvs. sau a firmei de constructii, prin reprezentantii avizati. Acest serviciu vine in sprijinul dvs. pentru a verifica conformitatea executiei cu proiectul si pentru a oferi solutii in situatiile neconforme din santier.

Consultanta post - executie

Prin prisma experientei acumulate, Decodesign Team va poate consilia legat de etapele post executie, de la receptia lucrarilor pina la inscrierea imobilului in Cartea Funciara si urmarirea in timp a comportarii constructiilor.